Похолодання в Україні буде короткочасним / фото depositphotos.com

В Україні очікується похолодання, температура подекуди опускатиметься до -7...-13 градусів. Про це попередила синоптик Наталка Діденко.

"В Україні передбачається короткочасне похолодання! Найближчої ночі температура повітря знизиться у східних областях, на Полтавщині, Сумщині, Чернігівщині до -7...-13 градусів, на решті території мінімально очікується -1...-5 градусів, на заході та півдні +1...+4 градуси", - спрогнозувала синоптик.

За її даними, завтра протягом дня в східних областях буде -5...-8 градусів, на півночі та в центрі очікується 0...-3 градуси. У південній частині та в західних областях буде тепліше, +4...+9 градусів, лише на Волині, Рівненщині та на Запоріжжі 0...+3 градуси.

Відео дня

"Вітер із приходом похолодання вгомониться, вже - без штормових поривів", - повідомила Наталка Діденко.

Більшу частину доби, за її даними, опадів не очікується. Лише вночі та вранці в західних областях переважно буде дощ, на сході - невеликий сніг.

У Києві 22 лютого погода передбачається холодною, вночі до -4 градусів, вдень очікується 1 градус морозу. Без опадів.

"Похолодання буде нетривалим, погода - мінливою, з періодичними опадами та бадьорим вітром", - резюмувала синоптик.

В Україну йде похолодання - що відомо

Цього тижня погода в Україні буде нестабільною і різноманітною. За прогнозами, в середині тижня опади припиняться, але частину країни накриють морози.

Так, за даними синоптика Ігоря Кібальчича, з середи в Україну надходитиме арктичного повітря з півночі. Через це температура вночі подекуди опускатиметься до -9°...-14°.

Вас також можуть зацікавити новини: