Найближчого тижня в Україні буде дуже тепло / фото ua.depositphotos.com

Найближчого тижня в Україні спостерігатиметься аномально тепла погода. Температура перевищуватиме нормальні кліматичні показники на 5-10 градусів, а зимова погода збережеться лише у Карпатах.

Такий прогноз зробив синоптик Ігор Кібальчич, передає meteoprog.

Так, за його прогнозом, у вівторок вночі у північних областях та Карпатах, вдень в Україні, крім сходу, очікується невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. У південних областях вночі та вранці місцями буде туман. Вітер у західній частині України місцями з поривами до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 °С, вдень +6...+11 °С, на півдні до +15 °С.

Відео дня

У середу, 23 лютого, у східних, вночі також у центральних та південних областях, вдень у західній частині невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Температура повітря вночі -3...+2 °С, вдень +1...+6 °С; на півдні та сході країни вночі +2…+7 °С, вдень +5…+10 °С.

У четвер, 24 лютого, у західних областях очікується невеликий сніг, місцями - мокрий, а вночі у Приазов'ї та Криму буде невеликий дощ.

У п'ятницю, за прогнозом синоптика, буде переважно без опадів, лише на Одещині та Миколаївщині очікується невеликий дощ. Температура повітря вночі -3...+2 °С, вдень +3...+8 °С. У Карпатах вночі -10...-5 °С, вдень близько 0 °С.

На вихідних пройдуть невеликі опади у вигляді дощу у східних областях та мокрого снігу у західних та північних. Температура повітря вночі -3...+2 °С, вдень +3...+8 °С, на півдні та в Криму до +11 °С. У Карпатах вночі -9...-4 °С, вдень -6...-1 °С.

Нагадаємо, на сьогодні, 21 лютого, у восьми областях України оголосили штормове попередження. Синоптики прогнозують сильний вітер.

Вас також можуть зацікавити новини: