На вихідних ночі в Україні стануть дуже холодними / фото УНІАН

Найближчими вихідними погода в Україні стабілізується, різких перепадів і стрибків температури не очікується. У суботу, 4 вересня, в західних і деяких центральних областях пройдуть дощі, проте вже в неділю опади практично припиняться. При цьому 5 вересня істотно знизиться нічна температура, місцями буде лише +2°...+5°.

Про це повідомляє Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +7°, вдень +16°. У неділю вночі очікується +6°, а вдень - до +15°, невелика хмарність, злива.

Відео дня

У Львові в суботу вночі +6°, вдень +18°,невеликий дощ. У неділю вночі +5°, вдень +17°, хмарно з проясненнями.

У Луцьку в суботу вночі +6°, вдень +17°, невелика хмарність. У неділю - така ж погода, вночі +6°, вдень +17°, трохи хмарно.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +7°...+17°, невеликий дощ. У неділю температура буде +5°...+15°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +13°, вдень +24°. У неділю - невелика хмарність, +10°...+21°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме +5°, вдень +17°, невелика хмарність, злива. У неділю стовпчики термометрів покажуть +4°...+16°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +7°, вдень +20°. У неділю температура становитиме +5°...+18°, хмарно з проясненнями.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +11°...+19°. У неділю - невеликий дощ, +9°...+19°.

Жителів Маріуполя в суботу чекає ясна і безхмарна погода, температура вночі +11°, вдень +22°. У неділю вночі очікується +8°, вдень +20°, ясно і безхмарно.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ. Температура вночі +5°, вдень +20°. У неділю буде хмарно з проясненнями, вночі +2, вдень +18°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, невеликий дощ, температура вночі +4°, вдень +20°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме +3°, вдень +18°.

Погода в Україні 4 вересня / фото УНІАН
Погода в Україні 5 вересня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до +16°. У неділю вдень температура становитиме +11°, вночі похолодає до +2°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде невелика хмарність і легкий дощик, вночі +7°, вдень +18°. У неділю - невелика хмарність. Температура становитиме +3°...+17°.

У Трускавці в суботу буде невелика хмарність і легкий дощик, температура до +19°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +4°...+17°.

У Сваляві завтра очікується невелика хмарність, до +19°. У неділю - ясно і безхмарно, +4°...+17°

У Затоці в суботу - похмуро, суцільна хмарність, вночі +14°, вдень +25°. У неділю - невелика хмарність, +10°...+21°.

У Бердянську в суботу буде ясно і безхмарно, температура до +22°. У неділю буде практично безхмарно, температура +8°...+21°.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: