На вихідних в Україні в деяких областях пройдуть дощі та сніг / Фото ua.depositphotos.com

До кінця тижня в Україні пройдуть дощі, мокрий сніг, а місцями - просто сніг. Опади будуть в суботу на південному сході, а в неділю, 5 грудня, на заході та місцями півночі країни. Одночасно з цим продовжить знижуватися температура.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде практично безхмарно, температура повітря вночі -4°, вдень +2°. У неділю вночі очікується 0°, а вдень - до +1°, похмуро, сніг.

Відео дня

У Львові в суботу вночі -4°, вдень +1°, невелика хмарність. У неділю вночі 0°, вдень +4°, похмуро, мокрий сніг.

У Луцьку в суботу вночі -3°, вдень +3°, невелика хмарність. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі 0°, вдень +2°, сніг.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря -3°...+2°. У неділю температура буде 0°...+3°, похмуро, суцільна хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі 0°, вдень +5°, легкий дощик. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, +8°...+9°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме -4°, вдень +2°, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть 0°...+2°, хмарно з проясненнями.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі -4°, вдень +3°. У неділю температура становитиме +2°...+4°, хмарно з проясненнями.

У Сімферополі в суботу - похмуро, +5°...+11°, злива. У неділю - хмарно з проясненнями, +5°...+8°.

Жителів Маріуполя в суботу чекає похмура погода, температура вночі 0°, вдень +11°, дощ. У неділю вночі очікується +3°, вдень +7°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде похмуро, невеликий дощ. Температура вночі -3°, вдень +4°. У неділю буде похмуро, вночі +1°, вдень +3°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, невеликий дощ, температура вночі +3°, вдень +5°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура становитиме +2°, вдень +4°.

Погода в Україні 4 грудня / фото УНІАН
Погода в Україні 5 грудня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, температура вночі -5°, вдень до -3°. У неділю вночі температура -2°, вдень потеплішає до +2°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде хмарно з проясненнями, вночі -6°, вдень -2°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура складе -1°...+2°.

У Трускавці в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до -2°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура -1°...+2°.

У Сваляві завтра очікується хмарна погода з проясненнями, до 0°. У неділю - похмуро, невеликий сніг з дощем, 0°...+2°.

У Затоці в суботу - хмарно з проясненнями, вночі +1°, вдень +5°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +8°...+10°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, дощ, температура до + 9°. У неділю - невелика хмарність, температура +4°...+7°.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: