На вихідних в Україні буде тепло / фото rihaij, Pixabay

У найближчі вихідні, 24 і 25 лютого, температура в Україні підвищиться ще сильніше. У багатьох областях повітря прогріється до +10°...+14°. Очікується хмарна погода з проясненнями, але без суттєвих опадів. Про це повідомляє Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря вночі +5°, вдень +11°. У неділю вночі очікується +5°, а вдень +9°, хмарно з проясненнями.

У Львові в суботу вночі +7°, вдень +13°, хмарно з проясненнями. У неділю вночі +8°, вдень +14°, невелика хмарність.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі +6°, вдень +14°, хмарно з проясненнями. У неділю - хмарно з проясненнями, вночі +8°, вдень +14°.

У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура повітря +5°...+13°. У неділю температура буде +7°...+13°, похмуро, суцільна хмарність.

У суботу в Одесі буде похмуро, температура вночі +7°, вдень +10°. У неділю - хмарно з проясненнями, +4°...+8°.

У Харкові в суботу температура вночі складе 0°, вдень +6°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть -2°...+4°, хмарно з проясненнями.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +2°, вдень +9°. У неділю температура становитиме 0°...+7°, хмарно з проясненнями.

У Сімферополі в суботу-невелика хмарність, +4°...+14°. У неділю - невелика хмарність, +3°...+14°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує ясна і безхмарна погода, температура вночі -1°, вдень +6°. У неділю вночі очікується -2°, вдень +6°, ясно і безхмарно.

У Краматорську в суботу буде практично безхмарно. Температура вночі -1°, вдень +8°. У неділю буде хмарно з проясненнями, вночі -2°, вдень +7°.

У Сєвєродонецьку завтра буде практично безхмарно, температура вночі -2°, вдень +6°. У неділю - практично безхмарно, температура складе -3°, вдень +6°.

На вихідних в Україні потеплішає / фото УНІАН
На сході ночами ще будуть невеликі морози / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, невеликий дощ. Температура вночі +2°, вдень до +9°. У неділю вночі температура становитиме +4°, вдень стовпчики термометрів покажуть +11°, хмарно з проясненнями.

У Моршині на Львівщині в суботу вночі буде +7°, вдень +13°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура вночі становитиме +9°, вдень +15°.

У Трускавці в суботу похмуро, суцільна хмарність, температура до +12°. У неділю-хмарно з проясненнями, температура +9°...+13°, можливий невеликий дощ.

У Сваляві завтра очікується похмура погода з дощем, до +9°. У неділю - похмуро, невеликий дощ, +7°...+12°.

У Затоці в суботу-похмуро, суцільна хмарність, вночі +8°, вдень +11°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура +7°...+10°.

Вас також можуть зацікавити новини: