На вихідних в Україні буде холодно / фото УНІАН

На вихідних, 23 і 24 грудня, в Україні стане помітно прохолодніше. Температура знизиться по всій країні. Наприкінці тижня по всій країні стовпчики термометрів покажуть 0°...+2°, лише на Прикарпатті буде трохи тепліше, +3°...+4°. Періодично очікуються невеликі дощі, мокрий сніг і сніг - фаза опадів буде залежати від температури. Про це повідомляє Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі -2°, вдень +1°. У неділю вночі очікується -2°, а вдень +1°, невелика хмарність, сніг.

У Львові в суботу вночі -2°, вдень +1°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю вночі -2°, вдень + 3°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі -1°, вдень +1°, невелика хмарність. У неділю-похмуро, суцільна хмарність, вночі -2°, вдень +2°, сніг.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря -2°...+2°. У неділю температура буде -2°...+1°, похмуро, суцільна хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +1°, вдень +4°. У неділю-невелика хмарність, -1°...+3°.

У Харкові в суботу температура вночі складе -1°, вдень -3°, хмарно з проясненнями. У неділю стовпчики термометрів покажуть -2°...0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, температура вночі -2°, вдень +3°. У неділю температура становитиме -3°...0°, невелика хмарність, сніг.

У Сімферополі в суботу-похмуро, суцільна хмарність, 0°...+5°, мокрий сніг. У неділю-невелика хмарність, -2°...0°, сніг.

Жителів Маріуполя в суботу чекає невелика хмарність, температура вночі +6°, вдень +6°, дощ. У неділю вночі очікується -4°, вдень +3°, похмуро.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +5°, вдень +4°, дощ. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі -3°, вдень +1°, сніг.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, невеликий дощ, температура вночі +5°, вдень +4°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме -2°, вдень +1°, сніг.

23 грудня в Україні стане холодніше / фото УНІАН
24 грудня очікується багато опадів / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро. Температура вночі -7°, вдень до -4°, сніг. У неділю вночі температура становитиме -7°, вдень стовпчики термометрів покажуть 0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Моршині на Львівщині в суботу буде невелика хмарність, вночі -1°, вдень + 1°, сніг. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі становитиме -1°, вдень +4°, сніг та дощ.

У Трускавці в суботу невелика хмарність, температура до +1°, сніг. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура -2°...+3°, сніг і дощ.

У Сваляві завтра очікується невелика хмарність, до 0°, сніг. У неділю-похмуро, -6°...0°, сніг.

У Затоці в суботу-хмарно з проясненнями, вночі 0°, вдень +5°. У неділю - невелика хмарність, температура -1°...+4°.

Вас також можуть зацікавити новини: