На вихідних по всій Україні помітно похолодає / фото ua.depositphotos.com

У найближчі вихідні, 4 і 5 лютого, в Україні очікується різке похолодання. Нічні морози місцями посиляться до -5...-10 градусів, а вдень температура триматиметься від -4 до +1. Про це повідомляє Погода УНІАН

Разом з похолоданням очікується сніг, який буде на заході, півночі і в деяких центральних областях, а в неділю - ще й місцями на півдні країни.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі -4°, вдень -2°. У неділю вночі очікується -5°, а вдень -4°, хмарно з проясненнями.

Відео дня

У Львові в суботу вночі -6°, вдень 0°, невелика хмарність, сніг. У неділю вночі -7°, вдень -4°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Луцьку в суботу вночі -4°, вдень -2°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю - невелика хмарність, вночі -6°, вдень -4°, сніг.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря -4°...-2°, сніг. У неділю температура буде -6°...-4°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде похмуро, температура вночі -2°, вдень +1°, мокрий сніг. У неділю-похмуро, суцільна хмарність, -3°...-2°, сніг.

У Харкові в суботу температура вночі складе -2°, вдень 0°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть -4°...+1°, похмуро, суцільна хмарність.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі -2°, вдень 0°, сніг. У неділю температура становитиме -3°...-1°, хмарно з проясненнями.

У Сімферополі в суботу-невелика хмарність, -2°...+2°. У неділю - похмуро, мокрий сніг, -1°...+1°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує практично безхмарна погода, температура вночі -1°, вдень +2°. У неділю вночі очікується -3°, вдень +4°, похмуро, суцільна хмарність.

У Краматорську в суботу буде похмуро, невеликий сніг з дощем. Температура вночі -3°, вдень +3°. У неділю буде похмуро, вночі -5°, вдень +2°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -3°, вдень +1°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме -4°, вдень +2°.

4 лютого в Україні розпочнеться похоолдання / фото УНІАН
5 лютого в Україні стане ще холодніше / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -3°, вдень до -6°, сніг. У неділю вночі температура складе -10°, вдень стовпчики термометрів покажуть -8°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий сніг.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +1°, вдень -2°, сніг. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, невеликий сніг. Температура становитиме -6 ° вночі та -5° вдень.

У Трускавці в суботу буде небезпечно, суцільна хмарність, сніг температура до -4°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, невеликий сніг, температура -7°...-6°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода і невеликий сніг, до -1°. У неділю - хмарно з проясненнями, -7°...-5°.

У Затоці в суботу - похмуро, невеликий дощ, вночі -1°, вдень +3°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, сильний снігопад, температура -2°...-3°.

У Бердянську в суботу буде ясно і безхмарно, температура -1°...+2°. У неділю - похмуро, температура -1°...+4°.

Вас також можуть зацікавити новини: