Найближчими днями температура в Україні знижуватиметься / фото pixabay.com

На вихідних в Україні переважатиме поле підвищеного тиску. У більшості областей буде погода без опадів, проте очікується зниження температури, а у нічні часи - заморозки. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

"Хочемо вас одразу попередити, що у наступні декілька днів в Україні відбуватиметься зниження температури", - сказали в Укргідрометцентрі.

За даними синоптиків, 7 та 8 травня в більшості західних областей пройдуть дощі, а в горах - з мокрим снігом. Вітер буде північно-східний, його швидкість становитиме 5-12 м/с.

Відео дня

Температура вночі буде лише 1-8°. За даними Укргідрометцентру, 7 та 8 травня в Україні, крім півдня та Закарпаття, на поверхні грунту на Волині, Рівненщині, Житомирщині, Чернігівщині та Сумщині і в повітрі очікуються заморозки 0-5°.

Температура вдень становитиме 9-15° тепла, лише на Закарпатті та у південній частині повітря прогріється до 16-20°.

Заморозки на Київщині - що відомо

Найближчими днями на Київщині переважатиме суха погода без опадів, проте ночами очікуються заморозки. Про це попереджає Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, вночі 7, 8 та 9 травня на поверхні ґрунту у Київській області очікується заморозки 0-5. У самій столиці заморозків не буде.

Вас також можуть зацікавити новини: