На вихідних в Україні очікуються опади та похолодання / фото ua.depositphotos.com

Впродовж найближчих вихідних в Україні очікуються стрибки атмосферного тиску, температури повітря, грози та посилення вітру.

Про це у Facebook попередила синоптик Наталка Діденко.

Погода 21 травня

За прогнозом Наталки Діденко, на погоду України 21 травня впливатиме циклон Emmelinde та атмосферні фронти.

Відео дня

"Тому в більшості областей України пройдуть короткочасні дощі та прогримлять грози - не лякайтеся! Південна частина України уникне сьогодні суттєвих опадів, - розказала вона.

За словами синоптика, у суботу в Україні буде тепло: вдень очікується +20...+25 градусів, на Одещині +26...+29 градусів, а на північному сході України буде  +19...+22 градуси.

"Вітер північно-західний, західний, рвучкий, до сильного", - попередила вона.

Погода 22 травня

За прогнозом Наталки Діденко, 22 травня на сході, заході та півночі України очікуються періодичні невеликі та помірні дощі. У центральних областях - місцями невеликий дощ. У південній частині - без опадів, лише вранці в Приазов'ї очікується дощ.

Вітер у цей день також буде поривчастий та сильний.

"Уважно. У неділю очікується похолодання: вдень +12...+18 градусів", - зауважила синоптик.

За її словами, на півдні затримається тепліша погода, +18...+24 градуси.

Нагадаємо, за прогнозом Погода УНІАН, на вихідних в Україні очікуються дощі, місцями - сильні та з грозами, а також невелике похолодання, яке увірветься в нашу країну в неділю. Так, в суботу опади накриють практично всю територію країни, крім півдня. А в неділю невеликі дощі очікуються на півночі та північному сході. Зниження температура очікується в неділю, 22 травня. Воно торкнеться більшості західних і північних областей.

Вас також можуть зацікавити новини: