1 квітня в Укаїні дощитиме / Фото ua.depositphotos.com

Квітень в Україні почнеться з дощів і не дуже теплої погоди. На правому березі Дніпра буде +11°...+15°, а на Лівобережжі очікується більш холодна погода, +4°...+9°.  Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні буде багато дощів і злив. Тут очікується невелика хмарність, а температура коливатиметься в межах +12°...+15°.

На півночі України також дощитиме, однак у Сумській області ймовірність опадів нижча. Тут повітря прогріється до +9°...+13°.

Відео дня

У центральній частині України тепло розподілиться нерівномірно. У районі Полтави та Дніпра стовпчики термометрів покажуть лише +8°, а на решті території повітря прогріється до +11°...+13°. Місцями пройдуть невеликі дощі.

На сході України сьогодні буде найхолодніше. Тут термометри покажуть +4°...+7°. У Луганській і Донецькій областях домінуватиме суха погода з невеликою хмарністю, а на Харківщині буде похмуро й очікуються невеликі дощі.

На півдні України також будуть температурні контрасти. У Запоріжжі температура підніметься лише до +8°, а на решті території повітря прогріється до +10°...+13°. Місцями пройдуть дощі.

1 квітня у багатьох областях України будуть дощі / фото УНІАН

Прикмети погоди

1 квітня - якщо день погожий, то і рік буде хороший.

Вас також можуть зацікавити новини: