Діденко склала новий рпогноз / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 19 січня, найтепліше буде на півдні України, там температура повітря підніметься до +7... + 12 градусів. Надалі в Україну прийде невелике похолодання, прогнозує синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозом, тепла погода очікується і в східній, а також в центральній частинах України, вдень там має бути +2...+7 градусів тепла.

"У північних областях - від 2 морозу до 2 тепла. У західних областях - близько нуля", - зазначила Діденко.

Погода 19 січня - опади та вітер

Місцями в Україні в п'ятницю пройдуть дощі, подекуди очікується мокрий сніг, прогнозує синоптик:

"Відповідно до температури повітря опади: дощ - на півдні та сході, мокрий сніг - на заході та півночі; центр поділиться: мокрий сніг - у Вінницькій, Полтавській, Кропивницькому з районами, дощ - на Полтавщині та у Дніпрі з районами... Вітер сильний втримається лише у східних областях. на решті території - помірний".

Крім того, Діденко заявила про посилення антициклону Corvin 19 січня, у зв'язку з чим будь-які суттєві опади малоймовірні на Волині, Рівненщині, Житомирщині та Київщині.

А ось сильні опади очікуються в Карпатах і на Закарпатті, попередила Діденко.

Погода в Києві 19 січня - прогноз

У Києві 19 січня вночі, вранці і ввечері синоптик прогнозує дощ або мокрий сніг.

"Вдень - переважно хмарно. Температура повітря - від 1 морозу до 1 тепла. Вітер північно-західний, поривчастий, але не штормовий", - додала Діденко.

Погода в Києві 18 січня - потепління

Як писав УНІАН, за прогнозами, 18 січня до Києва увірветься різке потепління. Очікується, що це буде найтепліший день тижня, проте погоду зіпсує дощ і сильний вітер. Вночі в столиці все ще буде мороз до -3°...-5°, очікується сніг, а вдень температура різко підвищиться до +4° і сніг зміниться на дощ. Весь день буде похмуро.

Вас також можуть зацікавити новини: