Сьогодні в Україні стане холодніше / фото pixabay.com

У суботу, 23 грудня, в Україні очікується зниження температури по всій країні. Стовпчики термометрів вдень не покажуть вище +5°...+ 6° навіть на півдні України. Місцями на заході, півночі та сході пройдуть дощі та мокрий сніг. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні буде похмуро. Тут стовпчики термометрів покажуть 0°...+4°. Місцями пройдуть дощі та дощі з мокрим снігом.

На півночі України опади очікуються в Житомирській області. На решті території буде переважно сухо, а температура протягом дня очікується від +1° до +3°.

Відео дня

На сході України сьогодні також місцями пройдуть дощі, а стовпчики термометрів покажуть +3°...+5°. Лише в Луганській області температура може піднятися до +6°.

Жителів центральних областей чекає переважно суха погода з сонячними проясненнями, однак і тут тепла не буде. Протягом дня тут очікується лише +1°...+3°.

На півдні України сьогодні також буде переважно сухо. Тут темперамура підніметься до +4°...+5°. 

23 грудня місцями в Україні будуть дощі та мокрий сніг / фото УНІАН

Прикмети погоди 23 грудня

Якщо в цей день йде сніг, то вся весна буде дощовою. Морозна погода в цей день віщує швидке настання морозів. Якщо в цей день посушливо, то і літо буде сухим. 

Вас також можуть зацікавити новини: