Сьогодні в Україні буде багато опадів / фото Віктор Ковальчук, УНІАН

Сьогодні, 3 лютого, в Україні буде вітряно і мокро, проте температура протягом дня підвищиться. Опади у вигляді дощів і мокрого снігу пройдуть практично по всій країні. Буде похмуро, а температура підніметься до +4°...+9°, лише на сході буде прохолодніше, +2°...+3°. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні буде найтепліше. Тут стовпчики термометрів покажуть +6°...+9°, тільки на Закарпатті буде не вище +5°. Очікується похмура погода з дощами.

На півночі країни тепло розподілиться нерівномірно. Найхолодніше буде в Сумській області, де температура підвищиться лише до +3°. На решті території термометри піднімуться до більш комфортних +6°...+8°. Буде похмуро, повсюдно пройдуть дощі, місцями - з мокрим снігом.

Відео дня

Жителів Сходу України сьогодні чекає найхолодніша погода, всього +2°...+3°. Тут також буде похмуро, повсюдно очікуються опади у вигляді мокрого снігу і снігу.

У центральній частині України найтепліше буде у Вінниці, де повітря прогріється до +7°. На решті території буде +3°...+5°. Повсюдно очікуються дощі і мокрий сніг.

На півдні України також будуть спостерігатися невеликі температурні контрасти. У Криму і в Запорізькій області буде +3°...+4°, у Херсонській - до +5°, у Миколаївській очікується од +6°, а в Одеській області повітря прогріється до +7°. Тут також місцями пройдуть невеликі дощі, в Запорізькій області - з мокрим снігом.

3 лютого в Україні буде тепло, але вітряно і мокро / фото УНІАН

Прикмети погоди 3 лютого

У цей день спостерігали за зорею. Якщо зоря ясна, то скоро прийдуть морози.

Вас також можуть зацікавити новини: