Місцями 9 травня в Україні буде доволі холодно / фото УНІАН

Вночі 9 травня, в Україні знову будуть заморозки. А вдень температура повітря становитиме в більшості областей України +11...+14 градусів, проте подекуди буде ще холодніше. Про це розказала синоптик Наталка Діденко.

"Несподіваний холодний острівець на південному сході і навіть у Криму, +7...+12 градусів! І така ж холодна ділянка в Карпатах, що логічно, але й також у Чернівецькій області, яка, зазвичай, тепліша за інші західні області", - розказала синоптик.

За її даними, вночі опади пройдуть на півдні - від Одещини через Крим до Донеччини, а у Карпатах очікується мокрий сніг.

Відео дня

"А ось вдень 9 травня в Україні дощів побільшає, очікуються майже повсюди місцями, короткочасні. У Приазов'ї дощі можуть бути сильнішими", - попередила синоптик. Лише на крайньому заході, на Житомирщині та Київщині, за її даними, буде без істотних опадів.

"Нестрімке, проте все ж потепління, розпочнеться з 12 травня", - зауважила синоптик.

Коли в Україну прийде тепла весняна погода?

За даними Погода УНІАН, початок поточного тижня в Україні буде доволі прохолодних. Особливо холодними будуть ночі, адже температура падатиме до +1°...+3°. Однак ближче до вихідних погода почне стабілізуватись. Температура поступово підвищуватиметься, тож вже наприкінці тижня в багатьох областях України очікується до +18°...+22°.

Вас також можуть зацікавити новини: