Тиждень в Україні буде холодним / фото 165106 / Pixabay

Найближчий тиждень в Україні буде морозним, з коливаннями температур і періодичними опадами. Однак до кінця тижня погода зміниться - морози ослабнуть. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

У понеділок, 8 січня, в Україні буде похмуро. У більшості областей вдень буде мороз -5°...-14°. Лише на півдні країни втримається тепла погода з температурою +3°...+ 5°, а в Криму повітря прогріється до +11°. Скрізь, крім північної та східної частини, очікуються опади.

8 січня в Україні, крім півдня, буде мороз / фото УНІАН

9 січня сонця в Україні побільшає, проте морози втримаються. Вночі температура опускатиметься до -13°...-20°, а вдень буде -7°...-10°. Похолодання добереться і до півдня країни, де стовпчики термометрів покажуть вдень -3°...-8°, а в Криму похолоднішає до +5°.

Відео дня
9 січня в Україні буде переважно сухо , але морозно / фото УНІАН

У середу, 10 січня, морози в Україні ослабнуть. Вночі ще буде -6°...-15°, а вдень стовпчики термометрів покажуть 0°...-6°. 

10 січня морози в Україні ослабнуть / фото УНІАН

У середині тижня, 11 січня, температура в Україні продовжить підвищуватися. Вночі буде 0°...-7°, а вдень від -3° до +2°. Скрізь, крім деяких південних областей очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу.

11 січня в деяких областях вже буде "плюс" / фото УНІАН

Перед вихідними, 12 січня, морози в Україні знову посиляться. Вдень буде від 0°...-1° на півдні та сході до -6°...-9° на півночі країни. Очікується невелика хмарність, практично без опадів.

12 січня морози в Україні знову посиляться / фото УНІАН

У суботу, 13 січня, в Україні стане ще холодніше. У темний час доби буде -10°...-19°, а вдень на заході, півночі і місцями на півдні буде -3°...-6°, а на решті території стовпчики термометрів покажуть -8°...-15°.

13 січня морози в Україні знову посиляться / фото УНІАН

Під кінець тиждень, 14 січня, в Україні очікується різке потепління. Сильні нічні морози залишаться лише на південному сході, а вдень температура підвищиться до -4°...+1°. Буде похмуро, частину областей накриють снігопади.

14 Січня морози в Україні ослабнуть / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: