На День незалежності в Україні буде тепло / фото УНІАН

Уже в понеділок, 24 серпня, українці святкуватимуть День незалежності. УНІАН дізнався, в яких регіонах цей день буде спекотним і сонячним, а в яких - похмурим і дощовим.

Читайте такожСтало відомо, якою буде погода в Україні до кінця серпня

Згідно з прогнозом Погода УНІАН, у понеділок, 24 серпня, на сході України без опадів, температура до +29 градусів. Жителів південних регіонів очікує спекотна і сонячна погода. Температура вдень підніметься до +31 градуса.

Відео дня

На заході України в День незалежності місцями пройдуть дощі. Також буде прохолодно: температура вдень до +21 ... + 24 градусів.

У північних областях очікується мінлива хмарність. Температура до +28 градусів. У центрі 24 серпня буде без опадів, стовпчики термометрів вдень піднімуться до +30 градусів.

Прогноз погоди на День незалежності / УНІАН

Погода в Україні

  • На вихідних 22-23 серпня по всій Україні ожідется тепла погода. У суботу в південних регіонах пройдуть дощі, в неділю опади очікуються в західних областях країни.
  • У п'ятницю, 21 серпня, по всій Україні буде дуже спекотно і майже без опадів. Зокрема, на сході без опадів, температура вночі до +15°, вдень до +33°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до +18°, вдень до +35°.
  • Раніше стало відомо, що до кінця поточного тижня в більшості регіонів України буде триматися спекотна погода, жителям західних областей синоптики обіцяють сильні дощі, місцями з грозами.