В Україну повертається зимова погода / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Цього тижня в Україні очікується різке погіршення погоди. Перша половина тижня буде теплою і з періодичними дощами, а потім температура впаде, а дощі зміняться на мокрий сніг і сніг. Про це свідчать дані прогнозу Погода УНІАН

У понеділок, 12 лютого, нас чекає переважно похмура погода, місцями - з проясненнями. Температура по всій країні буде неймовірно високою, +8°...+14°, а в Криму і місцями на заході повітря прогріється до +15°...+16°.

12 лютого по всій Україні буде аномально тепло / фото УНІАН

13 лютого температура в Україні трохи знизиться, проте все одно буде дуже тепло як для лютого: +7°...+11°, а на півдні - до +12°...+15°. У вівторок практично по всій старні пройдуть невеликі дощі.

Відео дня
13 лютого в Україні задощить, але все одно буде досить тепло / фото УНІАН

У середу, 14 лютого, температура в Україні знизиться ще на пару градусів, до +4°...+8° а на півдні та південному сході - до +9°...+13°. В окремих областях капатимуть невеликі дощі, які при зниженні температури можуть переходити в мокрий сніг.

14 лютого опадів в Україні стане менше / фото УНІАН

З четверга, 15 лютого, погода в Україні зіпсується. Вдень у більшості областей буде -1°...+5°, лише на півдні, на Прикарпатті та Закарпатті буде тепліше, +6°...+8°. Вночі на Лівобережжі морози досягнуть -1°...-7°.

З 15 лютого в Україну повернуться морози / фото УНІАН

Перед вихідними температура в Україні продовжить знижуватися, через що дощі в ряді областей перетворяться на мокрий сніг або просто сніг. Вночі будуть морози до -1°...-12°, а вдень у більшості областей термометри покажуть -7°...-1°. Лише на півдні і заході залишиться плюсова температура, +1°...+8°.

16 лютого похолодання в Україні продовжиться / фото УНІАН

На вихідних, 17 і 18 лютого, погода в Україні буде переважно похмурою і холодною. Вдень у неділю температура буде в межах від -4° до +3° і лише місцями на півдні повітря прогріється до +5°...+6°.

17 лютого похолодання в Україні продовжиться / фото УНІАН
Наприкінці тижня українців чекає похмура і холодна погода / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: