Погода на 7 днів / фото ua.depositphotos.com

Весь тиждень на території країни йтимуть дощі. Опади очікуються у всіх областях. Стовпчики термометрів не піднімуться вище позначки в + 9°. 

Читайте такожВ Алжирі стався сильний землетрус, люди у паніці вибігали на вулицю (відео)

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, у понеділок опади очікуються на півночі та заході України. Сонячно буде в Чернівецькій, Харківській, Луганській, Запорізькій, Дніпропетровській та Херсонській областях. Температура вдень не підніметься вище +7°.

Погода 22 березня / УНІАН

У вівторок, 23 березня, дощі та мокрий сніг очікуються практично у всіх регіонах країни. У цей день трохи похолодає: стовпчики термометрів покажуть -6°...+5°.

Погода 23 березня / УНІАН

У середу, 24 березня, опади почнуть залишати територію України. Ясна та сонячна погода очікується у Львівській та Чернігівській областях. У західних регіонах буде суха хмарна погода. Дощі та хмари залишаться на сході, в центрі та на півдні країни.

Погода 24 березня / УНІАН

25 березня, в четвер, погода буде такою ж, як і днем раніше. Опади очікуються на сході, в центрі та на півдні України, а на заході - сонячно і сухо. 

Погода 25 березня / УНІАН

Кінець робочого тижня ознаменується в Україні незначним потеплінням, стовпчики термометрів в деяких регіонах піднімуться до позначки + 8°...+9°. Однак дощі все ще будуть в Луганській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській, Одеській областях і в Криму.

Погода 26 березня / УНІАН

На вихідних незначні опади знову прийдуть на захід і північ України. У суботу опади очікуються у Львівській області, а в неділю - у Львівській, Рівненській, Вінницькій, а також Київській та Чернігівській областях. Одночасно з цим сонечко з'явиться на сході, в центрі та на півдні країни.

Погода 27 березня / УНІАН
Погода 28 березня / УНІАН

Народний прогноз

22 березня. Цвірінькання горобців повідомляє про найближче потепління.

23 березня. Цього дня ознаки нежиті у здорової людини віщують мокру погоду.

24 березня. Ворони, які спускаються на землю, пророкують потепління

25 березня. Якщо наполегливо каркають ворони, значить, буде дощ.

27 березня. Якщо кричать галки, а дятел довбає по дереву, то погода буде сонячною.

28 березня відзначається як день лісового залицяння. У цей день заведено ходити в ліс і дякувати йому за те, що він дає людям гриби та ягоди. 

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: