Синоптик розказав, яка погода буде в Украъны цього тижня / фото ua.depositphotos.com

Протягом найближчого тижня в Україні очікується нестійка погода з перепадами температури, опадами та поривчастим вітром в окремі дні. Про це попереджає синоптик Ігор Кібальчич, передає "Метеопрог".

Синоптик пояснив, що на територію нашої країни надходитимуть повітряні маси з потужного та малорухомого антициклону, який розташувався над південною та центральною Європою.

"І хоча атмосферний тиск зберігається вище за норму, періодично проходять слабовиражені атмосферні фронти, які несуть із собою опади переважно у вигляді снігу та мокрого снігу", - каже синоптик.

Відео дня

За його словами, найближчого тижня погодні умови в нашій країні характеризуватимуться помітною мінливістю, з температурними коливаннями та випаданням опадів в окремі дні.

"Більш холодні повітряні маси пануватимуть на Лівобережжі України, тоді як на заході та півдні країни середня температура протягом тижня буде помітно вищою за кліматичну норму", - спрогнозував він.

Погода сьогодні

За прогнозом Погода УНІАН, сьогодні в Україні пануватиме відносно тепла погода. В більшості областей буде 0°...+2°, але подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +3°...+5°. Місцями очікуються опади змішаної фази. 

Вас також можуть зацікавити новини: