У середині тижня температура в Україні почне підвищуватися / фото Rebekka D / Pixabay

Початок тижня в Україні буде холодним і вітряним, а ночами місцями можливий "мінус". Однак з середи-четверга погода почне поступово змінюватися: вітер ослабне, а температура підвищиться. Про це свідчать дані Погода УНІАН

Понеділок, 9 жовтня, буде одним з найхолодніших днів поточного тижня. Вдень по всій країні очікується +8°...+10°, лише на півдні і місцями в центральній частині повітря прогріється до +11°...+13°.

9 жовтня в Україні буде холодно / фото УНІАН

У вівторок, 10 жовтня, температура в Україні залишиться без суттєвих змін. Вночі стовпчики термометрів покажуть 0°...+5°, а вдень у більшості областей буде +8°...+11°, місцями на півдні та в центральних областях очікується +12°...+13°. У Криму, Чернігівській, Сумській та Харківській областях ймовірні дощі.

Відео дня
10 жовтня погода в Україні суттєво не зміниться - буде холодно / фото УНІАН

Вночі в середу буде від -2° до +4°, а вдень на заході України потеплішає до +12°...+16°. На решті території буде холодніше, +9°...+14°.

11 жовтня температура на заході України почне підвищуватися / фото УНІАН

З середини тижня, 12 жовтня, підвищення температури відчують жителі практично всієї України. Найтепліше буде на заході, де повітря прогріється до +19°...+25°. На півночі буде +16°...+21°, на півдні і в центральній частині стовпчики термометрів покажуть +15°...+20°, а найхолодніше буде на сході, +13°...+15°.

12 жовтня в Україні в більшості областей України стане тепліше / фото УНІАН

13 жовтня в Україні очікуються дощі / фото УНІАН

На вихідних, 14 і 15 жовтня, українців чекає тепла осіння погода. До кінця тижня по всій країні буде +19°...+24°, лише місцями на заході очікується більш свіжа погода, +15°...+16°. 

14 жовтня в Україні не буде холодно / фото УНІАН
15 жовтня у багатьох областях України буде ясно і безхмарно / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: