Цього тижня в Україні періодично дощитиме / фото Myléne / Pixabay

Найближчий тиждень в Україні буде спекотним. У деяких областях температура підійматиметься до +30°...+35°. Періодично очікуються дощі та грози, які допоможуть пережити таку високу температуру. Про це свідчать дані Погода УНІАН

Початок тижня буде дуже спекотним. 17 липня практично по всій країні температура підніметься до +30°...+35°, лише на сході та місцями на північному сході буде трохи свіжіше, +27°...+28°. 

17 липня в Україні буде дуже спекотно / фото УНІАН

У вівторок, 18 липня, на півночі та у Черкаській області пройдуть дощі та грози. На Заході і півночі температура знизиться до +25°...+ 28°, а на решті території залишиться спека +28°...+35°.

Відео дня
18 липня на півночі України дощитиме / фото УНІАН

У середу, 19 липня, зливи очікуються на крайньому заході країни. Температура в більшості областей буде в межах +25°...+28°, місцями на півдні та південному заході стовпчики термометрів покажуть +29°...+30°.

19 липня спека в більшості областей трохи ослабне / фото УНІАН

У середині тижня, 20 липня, у більшості областей очікуються невеликі дощі та грози. Лише на сході збережеться суха погода. 

Найхолодніше буде на півночі країни, де температура опуститься до +22°...+26°, на градус тепліше буде на заході. На решті території стовпчики термометрів покажуть +27°...+31°.

20 липня на заході та півночі України буде комфортна температура / фото УНІАН

Перед вихідними грози з невеликими дощами змістяться на схід та північний схід України. Також може покапати в Миколаївській області та на Прикарпатті.

На сході, у більшості центральних областей та на півдні буде спека +28°...+31°. На решті території очікується від +24° до +28°.

21 липня грози змістяться на Лівобережжя / фото УНІАН

На вихідних в Україні очікуються невеликі дощі. Опади пройдуть скрізь, крім південної частини країни. На заході та півночі температура буде комфортною, а на решті території - спека до +28°...+32°.

22 липня на півночі України очікується літня прохолода / фото УНІАН
Під кінець тижня скрізь, крім півдня та більшості центральних областей покапають дощі / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: