В Україну йде літнє тепло - прогноз на тиждень / фото Aditya Kumar / Pixabay

Найближчий тиждень в Україні буде по-літньому теплим і навіть спекотним. У багатьох областях повітря прогріється до +25°...+27°. У середині тижня очікується невелике зниження температури, але все одно буде дуже тепло. Істотних опадів найближчими днями не очікується - на нас чекає невелика хмарність, місцями буде ясно і безхмарно. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

8 квітня стовпчики термометрів в Україні покажуть +19°...+25°. Очікується мінлива хмарність, на південному сході буде переважно ясно і безхмарно.

Початок тижня в Україні буде сухим і дуже теплим / фото УНІАН

У вівторок, 9 квітня, стовпчики термометрів в Україні покажуть +22°...+25°, лише подекуди в Криму та Одеській області може бути +19°...+20°. Опадів не буде, лише невелика хмарність.

Відео дня
9 квітня в більшості областей України буде +22°...+25° / фото УНІАН

У середу, 10 квітня, погода в Україні істотно не зміниться. Повітря практично по всій країні прогріється до літніх +22°...+25°. Без опадів.

10 квітня в Україні буде тепло і сухо, до +25° / фото УНІАН

У середині тижня, 11 квітня, на заході, на Вінничині та в більшості північних областей температура знизиться до +16°...+19°. Водночас на решті території стане ще тепліше, +22°...+27°.

11 квітня у низці областей України температура знизиться до +16°...+19° / фото УНІАН

Перед вихідними, 12 квітня, це невелике зниження температури охопить усю країну. Стовпчики термометрів на заході, півночі, а також у Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Харківській областях покажуть +17°...+20°, а на решті території буде +21°...+24°, лише місцями на Херсонщині повітря прогріється до +25°.

12 квітня температура знизиться вже по всій Україні, але все одно буде тепло / фото УНІАН

На вихідних, 13 і 14 квітня, сонця в Україні стане менше, а хмар більше. Температура до кінця тижня очікується в межах +18°...+22°.

13 квітня стовпчики термометрів в Україні покажуть від +15° до +22° / фото УНІАН
До кінця тижня в Україні переважатиме похмура погода / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: