Цього тижня в Україні пройдуть дощі / фото Rolf Dobberstein, Pixabay

Найближчого тижня в Україні очікується досить тепла погода, проте почнуться дощі, місцями - грози. Опади очікуються з четверга, 14 вересня. Спочатку дощі та грози очікуються на заході країни, а потім вони поширяться й на інші області України. Про це свідчать дані Погода УНІАН

Початок робочого тижня в Україні буде досить сонячним і теплим. У більшості областей повітря прогріється до +21°...+24°, на півдні та заході буде +25°...+27°, а на Закарпатті повітря прогріється до +28°. Без опадів.

11 вересня в Україні буде тепло і сухо / фото УНІАН

У вівторок, 12 вересня, практично по всій Україні стовпчики термометрів покажуть комфортні +20°...+26°, а на Закарпатті повітря прогріється до +29°. В Івано-Франківській області можливі грози. 

Відео дня
12 вересня на Прикарпатті можливі грози / фото УНІАН

У середу, 13 вересня, в більшості областей України стане ще тепліше. На заході очікується +26°...+30°, в більшості північних областей і місцями в центральній частині буде +25°...+27°, а на півдні повітря прогріється до +25°...+28°. У Криму, на південному сході і північному сході стовпчики термометрів покажуть більш свіжі +20°...+23°.

13 вересня у більшості областей України буде дуже тепло / фото УНІАН

З четверга, 14 вересня, в Україні почнуться дощі та грози. Опади в цей день очікуються на заході країни, а також дійдуть до Вінницької та Житомирської областей. На температуру вони суттєво не вплинуть, хіба що на крайньому заході вона знизиться до +22°...+24°.

14 вересня із заходу в Україну прийдуть дощі та грози / фото УНІАН

В середині місяця, 15 вересня, опади поширяться також на північ і більшість центральних областей, а також дістануться Харківщини. Місцями дощі будуть сильними та у супроводі гроз.

На заході температура опуститься до +21°...+23°, не вище +23° буде і на півночі країни. На сході очікується від +20° до +24°, в центральній частині України стовпчики термометрів покажуть +21°...+25°, а на півдні очікується найтепліша погода, +24°...+27°.

15 вересня в Україні буде багато дощів і гроз / фото УНІАН

На вихідних дощі практично покинуть територію України. В кінці тижня крапати може тільки на крайньому заході, сонця стане більше, а повітря прогріється до комфортних +23°...+26°.

16 вересня дощі почнуть залишати Україну / фото УНІАН
17 вересня в Україні буде домінувати суха погода / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: