У другій половині тижня погода в Україні зіпсується / фото photosforyou / Pixabay

Цього тижня в Україні очікується зміна погоди. Перша половина тижня буде теплою, сухою і з великою кількістю сонця. У середині тижня хмарність стане більшою, а напередодні вихідних почнуться дощі. Температура наприкінці тижня знизиться до +14°...+20°. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Початок тижня в Україні буде теплим. Практично по всій країні повітря прогріється до приємних +20°...+23°. Очікується мінлива хмарність, а дощі ймовірні тільки місцями на південному сході країни.

29 квітня на південному сході місцями пройдуть дощі, але буде тепло / фото УНІАН

Завершиться квітень в Україні сухою, ясно і безхмарною погодою. 30 числа стовпчики термометрів покажуть +19°...+22°, тільки в Криму похолодає до +13°.

30 квітня в Україні буде тепло, сухо і дуже сонячно / фото УНІАН

1 травня в Україні триватиме суха і тепла погода з великою кількістю сонця. Повітря по всій країні прогріється до приємних +21°...+23°, тільки в Криму та на Одещині буде свіжіше, +15°...+18°.

Травень розпочнеться в Україні із сухої та сонячної погоди / фото УНІАН

У четвер, 2 травня, в Україну натягне хмари, але температура залишиться практично без змін, +19°...+23°. У Криму пройдуть дощі, а стовпчики термометрів покажуть +14°, в Одеській області буде +18°.

2 травня сонця в Україні стане менше / фото УНІАН

У п'ятницю, 3 травня, в Україну прийдуть дощі та зливи. Опади очікуються скрізь, крім північної та північно-східної частин країни.

На північному сході температура знизиться до +16°...+19°, у Криму та Одеській області буде +15°...+18°, а на решті території повітря прогріється до +20°...+22°.

3 травня в Україні задощить, а температура місцями знизиться / фото УНІАН

На вихідних невеликі дощі очікуються лише подекуди на півдні та на Прикарпатті, а температура ще трохи знизиться. До кінця тижня вже по всій країні стане +14°...+19° і лише місцями на заході температура підвищиться до +20°...+21°.

4 травня в Україні буде невелика хмарність і в деяких областях пройдуть невеликі дощі / фото УНІАН
До кінця тижня температура знизиться практично по всій Україні / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: