На вихідних в Україні пройдуть дощі та грози / фото ua.depositphotos.com

На вихідних в Україні очікується потепління. Підвищення температури 6 і 7 квітня супроводжуватиметься дощами та місцями грозами. Про це повідомляє Погода УНІАН. До кінця тижня стовпчики термометрів покажуть +16°...+20°, а на Закарпатті повітря прогріється до +22°.

Згідно з прогнозом, у Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +8°, вдень +16°, злива. У неділю вночі очікується +9°, а вдень +16°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Львові в суботу вночі +9°, вдень +17°, невелика хмарність, сильний дощ. У неділю вночі +7°, вдень +18°, невелика хмарність.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі +8°, вдень +18°, невелика хмарність, легкий дощ. У неділю - хмарно з проясненнями, вночі +8°, вдень +17°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +7°...+17°, сильний дощ. У неділю температура буде +9°...+17°, невелика хмарність, легкий дощ.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +11°, вдень +17°. У неділю - невелика хмарність, +12°...+17°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме +4°, вдень +17°, невелика хмарність, легкий дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть +8°...+19°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +5°, вдень +18°, невеликий дощ. У неділю температура становитиме +10°...+20°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +6°...+17°. У неділю - невелика хмарність, +6°...+17°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує ясна і безхмарна погода, температура вночі +1°, вдень +16°. У неділю вночі очікується +5°, вдень +18°, практично безхмарно.

У Краматорську в суботу буде практично безхмарно. Температура вночі +2°, вдень +18°. У неділю буде хмарно з проясненнями, вночі +7°, вдень +20°.

У Сєвєродонецьку завтра буде ясно і безхмарно, температура вночі +1°, вдень +16°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура становитиме +5°, вдень +20°.

6 квітня в Україні пройдуть дощі та грози / фото УНІАН
7 квітня дощі в Україні триватимуть, а температура підвищиться / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі +5°, вдень до +13°, дощ. У неділю вночі температура становитиме +6°, вдень стовпчики термометрів покажуть +14°, хмарно з проясненнями.

У Моршині на Львівщині в суботу вночі буде +10°, вдень +18°, невелика хмарність, злива. У неділю - практично безхмарно. Температура вночі становитиме +8°, вдень +19°.

У Трускавці в суботу хмарно з проясненнями, злива, температура до +17°. У неділю - ясно і безхмарно, температура +8°...+18°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода та невеликий дощ, до +15°. У неділю - ясно і безхмарно, +6°...+19°.

У Затоці в суботу - хмарно з проясненнями, вночі +10°, вдень +18°. У неділю - ясно і безхмарно, температура +11°...+17°.

Вас також можуть зацікавити новини: