Погода на вихідні / Фото ua.depositphotos.com

На вихідних, 10 і 11 грудня, погода в Україні очікується теплою і дощовою. Опади торкнуться практично всієї країни й литимуть і в суботу, і в неділю. На заході при зниженні температури можливий мокрий сніг. Температура по всій країні помітно підніметься. На півдні та місцями в центральних областях стовпчики термометрів покажуть весняні +10°...+14°. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі +1°, вдень +4°, дощ. У неділю вночі очікується +1°, а вдень +9°, похмуро, суцільна хмарність, дощ.

У Львові в суботу вночі 0°, вдень +4°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ. У неділю вночі -1°, вдень +1°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі 0°, вдень +1°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг. У неділю-похмуро, суцільна хмарність, вночі -1°, вдень +1°, мокрий сніг.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ. Температура повітря +1°...+5°. У неділю температура буде +3°...+8, похмуро, суцільна хмарність, дощ.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +8°, вдень +12°. У неділю-невелика хмарність, +10°...+12°, сильний дощ.

У Харкові в суботу температура вночі складе +1°, вдень -6°, похмуро, суцільна хмарність, дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть +4°...+7°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий дощ.

У Дніпрі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +4°, вдень +9°, дощ. У неділю температура становитиме +7°...+10°, похмуро, суцільна хмарність, сильний дощ.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, легкий дощ, +7°...+14°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, +11°...+14°, сильний дощ.

На жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі +2°, вдень +7°, дощ. У неділю вночі очікується +3°, вдень +8°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +1, вдень +6°. У неділю буде хмарно з проясненнями, вночі +4°, вдень +8°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі 0°, вдень +5°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура складе +3°, вдень +7°.

Погода в Україні 10 грудня / фото УНІАН
Погода в Україні 11 грудня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, невеликий дощ, температура вночі +4°, вдень до +6°. У неділю вночі температура становитиме +1°, вдень стовпчики термометрів покажуть +7°, похмуро, невеликий дощ.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +4°, вдень +3°, невеликий дощ. У неділю-похмуро, суцільна хмарність. Температура складе +1°...+2°, невеликий дощ.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +2°, невеликий дощ. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура 0°...-1°, мокрий сніг.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +7°, невеликий дощ. У неділю - похмуро, дощ, +3°...+6°.

У Затоці в суботу - хмарно з проясненнями, вночі +8°, вдень +13°. У неділю - похмуро, дощ, температура +11°...+12°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, дощ, температура до +9°. У неділю - похмуро, температура +6°...+9°.

Вас також можуть зацікавити новини: