На вихідних в Україні будуть значні температурні контрасти / фото ua.depositphotos.com

У перші вихідні грудня погода здивує українців температурними контрастами. На північному заході наприкінці тижня морози будуть і вночі, і вдень, а на півдні і південному сході повітря прогріється до практично весняних +12°...+15°. 2 грудня у багатьох областях пройдуть дощі та сніг, а в неділю, 2 грудня, опади залишаться лише на північному заході та північному сході України.

Про це свідчать дані Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, температура повітря вночі -2°, вдень 0°, сніг. У неділю вночі очікується -3°, а вдень +3°, похмуро, суцільна хмарність.

Відео дня

У Львові в суботу вночі -1°, вдень 0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю вночі -5°, вдень -2°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Луцьку в суботу вночі -4°, вдень -1°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю-похмуро, суцільна хмарність, вночі -4°, вдень -2°, сніг.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря -2°...+2°. У неділю температура буде -3°...+2°, похмуро, суцільна хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +9°, вдень +13°. У неділю-хмарно з проясненнями, +1°...+13°.

У Харкові в суботу температура вночі складе -1°, вдень 0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг у неділю стовпчики термометрів покажуть -2°...+10°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Дніпрі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +1°, вдень +7°, невеликий дощ. У неділю температура становитиме 0°...+12°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу-невелика хмарність, +11°...+15°. У неділю - хмарно з проясненнями, +9°...+15°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі +8°, вдень +13°. У неділю вночі очікується +9°, вдень +14°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +1°, вдень +3°. У неділю буде хмарно з проясненнями, вночі +8°, вдень +14°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +1°, вдень +2°, злива. У неділю - хмарно з проясненнями, температура складе +7°, вдень +14°.

2 грудня в багатьох областях України пройдуть дощі та сніг / фото УНІАН
3 грудня в Україні будуть великі температурні контрасти / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +2°, вдень до +7°, можливий дощ. У неділю вночі температура становитиме 0°, вдень стовпчики термометрів покажуть -4°, похмуро, сніг.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, вночі -1°, вдень 0°, мокрий сніг. У неділю - похмуро, невеликий сніг. Температура становитиме -3° вночі та вдень 0°.

У Трускавці в суботу похмуро, суцільна хмарність, температура до 0°, сніг, мокрий сніг. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура -4°...-1°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +6°, дощ. У неділю - похмуро, -3°...-1°, можливий сніг.

У Затоці в суботу - хмарно з проясненнями, вночі +10°, вдень +14°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +11°...+15°.

Вас також можуть зацікавити новини: