Погода на вихідні / Фото ua.depositphotos.com

На вихідних, 7 і 8 січня, частину України накриють потужні морози. Вдень скрізь, крім заходу і більшості південних областей, буде -4°...-10°, а ночами температура на Лівобережжі опускатиметься до -10°...+14°. Водночас на жителів західних областей чекає плюсова температура і мокрий сніг в суботу. У неділю, 8 січня, по всій Україні очікується суха погода, лише на Одещині можливий сніг. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі -8°, вдень -6°. У неділю вночі очікується -9°, а вдень -5°, невелика хмарність.

У Львові в суботу вночі 0°, вдень +5°, хмарно з проясненнями. У неділю вночі 0°, вдень +4°, похмуро, суцільна хмарність.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі -2°, вдень 0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, вночі -3°, вдень + 3°.

У Вінниці в суботу буде похмуро. Температура повітря -4°...-2°, сніг. У неділю температура буде -4°...-1°, похмуро, суцільна хмарність.

У суботу в Одесі буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -1°, вдень +2°, мокрий сніг. У неділю - невелика хмарність, + 1°...+3°, сніг.

У Харкові в суботу температура вночі складе -13°, вдень -10°, ясно і безхмарно. У неділю стовпчики термометрів покажуть -13°...-9°, ясно і безхмарно.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі -10°, вдень -7°. У неділю температура становитиме -10°...-6°, ясно і безхмарно.

У Сімферополі в суботу-хмарно з проясненнями, -5°...-1°. У неділю - невелика хмарність, -6°...0°.

На жителів Маріуполя в суботу чекає невелика облчность, температура вночі -9°, вдень -5°. У неділю вночі очікується -11°, вдень -7°, ясно і безхмарно.

У Краматорську в суботу буде ясно і безхмарно. Температура вночі -12°, вдень -9°. У неділю буде ясно і безхмарно, вночі -13°, вдень -9°.

У Сєвєродонецьку завтра буде ясно і безхмарно, температура вночі -13°, вдень -10°. У неділю - ясно і безхмарно, температура складе -14°, вдень -10°.

Погода в Україні 7 січня / фото УНІАН
Погода в Україні 8 січня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде невелика хмарність, температура вночі -1°, вдень до +2°. У неділю вночі температура складе -3°, вдень стовпчики термометрів покажуть + 5°, ясно і безхмарно.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +1°, вдень + 6°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність. Температура становитиме -2°...+5°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +6°. У неділю-похмуро, суцільна хмарність, температура -2°...+6°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до + 4°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, -1°...+7°.

У Затоці в суботу-похмуро, суцільна хмарність, вночі -2°, вдень +3°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура +2°...+4°.

У Бердянську в суботу буде ясно і безхмарно, температура -9°...-5°. У неділю - ясно і безхмарно, температура -10°...-6°.

Вас також можуть зацікавити новини: