На вихідних в Україні почне теплішати / Фото ua.depositphotos.com

На вихідних, 22 і 23 квітня, погода в Україні зміниться. Якщо в суботу в більшості областей ще буде прохолодно, близько +10°...+14°, то в неділю температура підвищиться до +13°...+16°, а місцями навіть до +17°...+19°. На півдні, сході, а в субботу ще й місцями в центрі, дощитиме, на решті території буде суха погода з невеликою хмарністю. Про це повідомляє Погода УНІАН

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +8°, вдень +14°. У неділю вночі очікується +9°, а вдень +15°, невелика хмарність.

У Львові в суботу вночі +6°, вдень +15°, невелика хмарність. У неділю вночі +5°, вдень +17°, невелика хмарність.

Відео дня

У Луцьку в суботу вночі +8°, вдень +15°, невелика хмарність. У неділю - практично безхмарно, вночі +7°, вдень +17°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +7°...+14°. У неділю температура буде +6°...+14°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +8°, вдень +13°, сильний дощ. У неділю - практично безхмарно, +8°...+14°.

У Харкові в суботу температура вночі складе +7°, вдень +11°, похмуро, суцільна хмарність, легкий дощ. У неділю стовпчики термометрів покажуть +6°...+15°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +7°, вдень +10°, легкий дощ. У неділю температура становитиме +7°...+14°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Сімферополі в суботу - похмуро, +6°...+10°, сильний дощ. У неділю - невелика хмарність, +5°...+14°, легкий дощ.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі +9°, вдень +13°. У неділю вночі очікується +5°, вдень +13°, невелика хмарність і легкий дощ.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +7°, вдень +11°, можливий невеликий дощ. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +7°, вдень +14°, невеликий дощ.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, можливий невеликий дощ, температура вночі +7°, вдень +12°. У неділю - хмарно з проясненнями, невеликий дощ, температура складе +6°, вдень +15°.

22 квітня на сході, півдні та місцями в центрі України будуть дощі / фото УНІАН
23 квітня практично по всій Україні потеплішає / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +2°, вдень до +11°. У неділю вночі температура становитиме 0°, вдень стовпчики термометрів покажуть +12°, невелика хмарність, легкий дощ.

У Моршині на Львівщині в суботу буде хмарно з проясненнями, вночі +7°, вдень +16°. У неділю - практично безхмарно. Температура становитиме +3° вночі та вдень +17°.

У Трускавці в суботу буде невелика хмарність, температура до +15°. У неділю - практично безхмарно, температура +5°...+16°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до +15°. У неділю - невелика хмарність, +3°...+16°.

У Затоці в суботу-похмуро, суцільна хмарність, можливий невеликий дощ, вночі +8°, вдень +13°. У неділю - практично безхмарно, температура +7°...+15°.

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура +9°...+13°, дощ. У неділю - невелика хмарність, температура +5°...+14°.

Вас також можуть зацікавити новини: