Тиждень у більшості областей України буде теплим / фото ua.depositphotos.com

Найближчий тиждень в Україні буде з періодичними дощами, мокрим снігом і температурними контрастами. Найтепліше буде на півдні та заході, де температура підніматиметься до +10°...+16°. При цьому на півночі і північному сході в окремі дні буде холодно, -3°...+2°. Про це свідчать дані Погода УНІАН

Початок тижня в Україні буде похмурим, вітряним і мокрим. У багатьох областях пройдуть дощі, на північному сході-з мокрим снігом. На півночі і сході буде +4°...+5°, в центральній частині очікується +4°...+8°, а на півдні і заході стовпчики термометрв покажуть від +6° до +12°.

5 лютого в Україні буде вітряно і похмуро / фото УНІАН

6 лютого погода в Україні почне стабілізуватися, проте температурні контрасти посиляться. На північному сході похолоднішає до +1°...+3°, а на півдні та заході температура місцями підвищиться до +12°...+14°. Вітер стихне, а дощі продовжаться.

Відео дня
6 лютого погода в Україні почне стабілізуватися / фото УНІАН

У середу, 7 лютого, в більшості областей очікується +7°...+10°. На півдні, в деяких центральних і південних областях повітря прогріється до +11°...+14°. Сонця побільшає, а опади залишаться лише в північній частині країни.

7 лютого по всій Україні буде тепло / фото УНІАН

В середині тижня в Україну знову прийдуть опади, а разом з ними і деяке зниження температури. На півночі і північному заході похолоднішає до +1°...+3°, на решті території стане +4°...+8° і лише на півдні і місцями на заході буде тепліше, +10°...+12°.

В середині тижня в Україну прийдуть опади і деяке похолодання / фото УНІАН

Перед вихідними, 9 лютого, температурні контрасти в Україні знову будуть сильними. На сході та північному сході температура впаде до +3°...+2°, при цьому місцями на півдні і заході повітря прогріється до весняних +11°...+14°. У більшості областей пройдуть дощі та мокрий сніг.

9 лютого температурні контрасти в Україні посиляться / фото УНІАН

На вихідних, 10 і 11 лютого, українців чекає справжнє весняне тепло. Температура до кінця тижня підвищиться по всій країні до +9°...+15°. У Криму і місцями на заході очікується до +16° і лише на крайній півночі ще буде +4°...+5°. Опади припиняться, проте буде похмуро.

На вихідних температура в Україні підвищиться / фото УНІАН
Наприкінці тижня буде похмуро , але тепло / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: