Погода в Україні / фото Julie Rose, Pixabay

Найближчими днями опадів в Україні стане менше, а наприкінці тижня очікуєтьсся невелике похолодання. Такий прогноз до кінця тижня оприлюднила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, у п'ятницю, 4 листопада, волога погода з періодичними дощами переважатиме на сході, півночі та місцями в центральних областях України.  На заході, у південній частині країни та на Вінниччині опадів не очікується.

"Температура повітря у п'ятницю за статусом залишиться без змін - найтепліше очікується у південній частині та на заході, +10...+14 градусів. На решті території +8...+12 градусів, на північному сході найхолодніше, +6...+10 градусів", - спрогнозувала вона.

Відео дня

У Києві, за словами Наталки Діденко, завтра буде вогко,але вдень дощ припинятиметься поступово.

"Субота та неділя ніяких серйозних дощів не принесе, вночі практично без "мінусів", денна температура повітря в Україні суттєво не зміниться (хіба що в неділю ще трохи похолоднішає)", - зазначила синоптик.

Погода на тиждень

Як повідомляв Погода УНІАН, цього тижня в Україні очікується холодна погода з періодичними дощами. Також місцями ймовірні нічні морози. 

За прогнозами, перші вихідні листопада також будуть прохолодними. У суботу, 5 листопада, на заході України пройдуть дощі, а температура в більшості областей не підніметься вище +8°...+11°, лише на сході буде ще холодніше - до +6°...+8°, а на півдні стовпчики термометрів місцями підніматимуться до +14°...+16°. Нічні морози в Донецькій і Луганській областях посиляться до -2°...-3°.

У неділю, 6 листопада, погода трохи стабілізується, опади ймовірні лише на півночі України - в Чернігівській області. Практично по всій країні встановиться похмура погода, а небо затягне хмарами. Ночі стануть теплішими, а вдень стовпчики термометрів покажуть +6°...+11°, на півдні - до +14°.

Вас також можуть зацікавити новини: