17 лютого в Україні буде свіжо / фото pixabay

Субота, 17 лютого, в Україні буде свіжою, проте у низці областей повітря прогріється до +9°...+12°. Очікується переважно суха погода з достатньою кількістю сонця. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході країни сьогодні буде найтепліше. Тут стовпчики термометрів покажуть +9°...+12°. У Волинській та Закарпатській областях пройдуть дощі. На решті території істотних опадів не очікується - лише невелика хмарність.

На півночі України найхолодніше буде в Сумській області, до +2°. А найтепліша погода очікується в Житомирській, де повітря прогріється до +9°. У Чернігівській та Київській областях термометри покажуть +5°...+6°. Без опадів, невелика хмарність.

Відео дня

На сході країни сьогодні буде багато сонця, але тепла воно не додасть. Тут очікується найхолодніша погода, адже температура вдень не підніметься вище +1°...+4°. Без опадів.

У центральній частині України також буде переважно невелика хмарність, а стовпчики термометрів покажуть +2°...+4°, однак у Вінницькій області температура підвищиться до +8°.

Жителів півдня України сьогодні порадує ясна погода, місцями - невелика хмарність. Температура протягом дня буде від +1° до +6°.

17 лютого в Україні буде свіжо, але на заході повітря прогріється до +9...+ 12 / Фото УНІАН

Прикмети погоди 17 лютого

Якщо птахи вже повертаються з теплих країн, то весна буде ранньою.

Вас також можуть зацікавити новини: