Найближчими днями погода в Україні буде стабільною / фото Gosia K,Pixabay

Найближчі кілька днів синоптична ситуація в Україні буде без особливих змін. Опадів дещо поменшає, але температура істотно не зміниться. Про це розказали в Укргідрометцентрі.

"Ми вже перетнули екватор весни, але поки що стрімкого потепління не передбачається. Проте звичайно переважатиме весняна погода", - кажуть синоптики.

Погода 18 квітня - прогноз на сьогодні

За прогнозом Укргідрометцентру, сьогодні вдень у більшості областей місцями пройде невеликий дощ. Температура становитиме 11-16°, на Закарпатті та в Криму повітря прогріється до 17-20°.

Відео дня

Погода 19 квітня - прогноз на завтра

19 квітня, за даними Укргідрометцентру, у західних областях очікується невеликий дощ. У південних, вдень і в центральних та східних областях дощі будуть помірними. На решті території без опадів, а от температура істотно не зміниться.

Погода 20 квітня

У четвер, 20 квітня, за даними синоптика в Україні часом дощитиме. Денна температура становитиме 7-12°, на півдні країни та Закарпатті - трохи тепліше, до 15°.

Погода 21 квітня

Перед вихідними, в Україні знову очікуються невеликі дощі, а в Карпатах - з мокрим снігом. Місцями Укргідрометцентр прогнозує грози. Лише у західних та північних областях без істотних опадів.

Температура вночі становитиме 2-8° тепла, на узбережжі морів - до 10°. Вдень очікується 10-16°, на Закарпатті - до 19°; на високогір'ї Карпат вночі  буде від 3° тепла до 2° морозу, вдень 1-6° тепла.

Яка погода буде в Україні - прогноз на тиждень

Про те, що найближчим часом в Україні очікується стабільна погода без особливих змін каже й відомий синоптик Наталка Діденко. 

За її даними, найближчий тиждень в Україні буде свіжим, вночі та вранці холодно, вдень помірно тепло. Також, за її даними, періодично очікуються дощі.

Вас також можуть зацікавити новини: