На Яблучний Спас в Україні буде спекотно / фото УНІАН

На Яблучний Спас, 19 серпня, у більшості регіонів України очікується спекотна та суха погода.

Читайте такожПогода на тиждень: до України повернеться спека (карта)

Такий прогноз опублікувала синоптик Наталка Діденко у Facebook. 

Відео дня

За її інформацією, завтра над західною частиною України розташується локальний циклон Ingrid, який зумовить там грозові дощі, при грозах можливі шквалисте посилення вітру. На решті території України антициклон Emil втримає суху погоду.

Температура повітря в Україні буде високою, +27...+32 градуси, у західних областях очікується завтра +21....+25 градусів.

Погода в Києві на Яблучний Спас буде сонячною та спекотною,  вдень очікується близько +30 градусів.

Синопти розповіла, якою буде погода на Яблучний Спас / facebook.com/tala.didenko

За прогнозом Діденко, послаблення спеки та періодичні локальні дощі ймовірні в столиці в п'ятницю, 21 серпня.

Також синоптик дала попередній прогноз погоди на День Незалежності України. Очікується, що у більшості областей буде сухо та спекотно, +27...+32 градуси, лише в західних областях пройдуть грозові дощі та буде свіжіше, +22...+27 градусів.

Погода в Україні

Раніше з'явився прогноз погоди в Україні до кінця серпня. Очікується, що пракіческі по всій країні буде спекотно і сонячно, дощі і похмура погода прийдуть тільки в західні області.

Сьогодні, 18 серпня, по всій Україні очікується дуже спекотна погода, у багатьох регіонах стовпчики піднімуться до +30 градусів і навіть вище. Жителям західних областей синоптики обіцяють дощі, місцями з грозами.

24 серпня, на День незалежності України, у більшості регіонів очікується спекотна і сонячна погода, лише в західних областях буде прохолодно і дощитиме.