В Україні на Великдень очікується тепла погода / фото depositphotos.com

Погода в Україні на Великдень 2022 року (відзначатиметься у неділю, 24 квітня) очікується тепла - максимальна температура повітря становитиме +20 градусів.

З понеділка, 25 квітня, в нашій країні температура повітря може перетнути позначку в +20, поділилася прогнозом у Facebook синоптик Наталка Діденко.

"…Із суботи потепління зміцніє, на Великдень в Україні очікується +14+20 градусів, а в понеділок, 25-го квітня, навіть вище…", - зазначила експерт.

Відео дня

За даними Українського гідрометцентру, погода в Україні 24 квітня буде тепла, максимальна температура становитиме +21 градус. Найтепліша погода очікується в Івано-Франківській, Чернівецькій та Миколаївській областях.

Синоптики додали, що дощі на Великдень 2022 прогнозуються у Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Київській, Миколаївській, Черкаській, Кіровоградській, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій та Луганській областях.

В Україні на Великдень 2022 у низці регіонів прогнозуються дощі / погодна карта з meteo.gov.ua

Раніше Наталка Діденко поділилася, що 22 квітня в Україні (буде Страсна п’ятниця) почне підвищуватися температура повітря. За її прогнозом, максимальна денна температура становитиме +12…+16 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: