У суботу дощі пройдуть по всій країні / Фото ua.depositphotos.com

У найближчі вихідні, 17 і 18 жовтня, температура повітря в Україні знизиться до +13° в центральних областях до і +21° - на півдні. У суботу дощі пройдуть практично по всій Україні, в неділю залишаться тільки в західній частині. 

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Читайте такожСиноптик розповіла, як циклон у суботу повністю змінить погоду в Україні

Відео дня

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу невеликий дощ, температура повітря вночі +6°, вдень +12°. У неділю хмарно з проясненнями, але трохи похолодає: +6°...+10°.

У Львові в суботу без опадів, вночі + 5°, вдень +11°, злива. У неділю мінлива хмарність, можливий дрібний дощ, температура +5°... + 8°.

У Луцьку в суботу вночі +5°, вдень +9°, хмарно з проясненнями і дрібний дощик. У неділю погода не зміниться і так само дощитиме. 

У Вінниці в суботу буде хмарно і дрібний дощ, температура повітря +5°...+12°. У неділю - мінлива хмарність, температура опуститься до +11°.

У суботу в Одесі очікується мінлива хмарність і злива, температура вночі +11°, вдень +22°. У неділю вночі +8°, вдень + 18°.

У Харкові в суботу хмарно з проясненнями, дрібний дощ, температура вночі +10°, вдень +19°. У неділю мінлива хмарність, + 5°...+13°.

У Дніпрі в суботу без опадів, мінлива хмарність, температура вночі +11°, вдень +22°. У неділю також мінлива хмарність, температура повітря +7°...+17°.

У Сімферополі буде невелика хмарність, +15°...+25°. У неділю +11°...+ 21°, хмарно з проясненнями.

Жителям Маріуполя на суботу обіцяють ясну і безхмарну погоду, температура вночі +15°, вдень +21°. У неділю також буде ясно, температура до +22°.

У Краматорську в суботу хмарно з проясненнями, температура вночі +13°, вдень +23°. У неділю температура до +20°, практично безхмарно.

У Сєвєродонецьку завтра практично безхмарно, температура вночі +13°, вдень +25°. У неділю +6°...+ 21°, ясна погода.

Погода на 17 Жовтня / фото УНІАН
Погода на 18 жовтня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу невелика хмарність і злива, температура до +8°. У неділю хмарно з проясненнями, температура вночі +1°, вдень +4°.

У Моршині на Львівщині в суботу невелика хмарність і легкий дощик, вночі +6°, вдень +15°. У неділю хмарно з проясненнями, вночі +6°, вдень до +11°.

У Трускавці в суботу невелика хмарність і сильний дощ, температура до +13°. У неділю температура впаде до +10°, хмарно з проясненнями.

У Сваляві завтра похмуро і злива, +11°, в неділю невелика хмарність, температура повітря +4°...+9°.

У Затоці субота буде з невеликою хмарністю, вночі +11°, вдень +22°. У неділю практично безхмарно, температура до +19°.

У Бердянську завтра невелика хмарність, температура до +21°, в неділю буде ясно і безхмарно, температура повітря +10° ...+22°.

Вас також можуть зацікавити інші погодні новини: