У найближчий тиждень в Україні очікуються дощі з грозами / фото Rupert Kittinger-Sereinig, Pixabay

У найближчий тиждень в Україні очікуються дощі, зливи та грози. Про це свідчать дані Погода УНІАН. Опади сконцентруються на сході, півдні та в центральній частині нашої країни. Також протягом найближчого тижня очікуються невеликі коливання температур.

У понеділок, 22 травня, на заході та півночі України буде домінувати ясна й безхмарна погода. На решті території збережеться похмура погода. Температура в більшості областей буде триматися на рівні +21°...+24°.

22 травня на сході, півдні та в більшості центральних областей буде похмуро / фото УНІАН

У вівторок, 23 травня, температура в Україні практично не зміниться. Очікується від +20° до +24°, але частину країни накриють дощі та грози. Опади очікуються на сході, півдні, у більшості центральних областей, а також місцями на півночі.

Відео дня
23 травня у багатьох областях України пройдуть дощі з грозами / фото УНІАН

У середу, 24 травня, опади в Україні продовжаться. Дощі та грози очікуються скрізь, крім західної частини країни. Також ймовірність опадів менша у Вінницькій та Житомирській областях.

На заході України буде від +22° до +26°, на півночі +23°...+25°, на сході також буде до +25°, в центральній частині і на півдні стовпчики термометрів покажуть +21°...+24°.

24 травня в Україні буде багато дощів і гроз / фото УНІАН

В середині тижня, 25 травня, дощів і гроз в Україні менше не стане. Температура триматиметься на рівні +21°...+25°.

25 травня в Україні буде тепло і дощитиме / фото УНІАН

Перед вихідними, 26 травня, дощі та грози очікуються скрізь, крім більшості західних і північних областей. У більшості областей температура залишиться без особливих змін, місцями на сході потеплішає до +25°...+28°.

Перед вихідними на сході України помітно потеплішає / фото УНІАН

На вихідних, 27 і 28 травня, дощів в Україні стане менше, проте очікується і невелике зниження температури. Так, на заході України стовпчики термометрів покажуть +17°...+20°, близько +17°...+19° буде на півночі країни. На сході України повітря прогріється до +19°...+24°, в центральній частині України очікується +19°...+22°, а на півдні буде +20°...+26°.

27 травня дощів в Україні поменшає / фото УНІАН
Наприкінця тижня температура в Україні трохи знизиться / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: