Сьогодні в більшості областей буде сухо і відносно тепло / Фото ua.depositphotos.com

У суботу, 6 травня, в більшості областей України збережеться відносно тепла й суха погода, лише на крайньому заході очікуються невеликі дощі. Найхолодніше буде на півночі, а найтепліше - на півдні та в Закарпатській області. Про це свідчать дані Погода УНІАН

На заході України сьогодні тепло розподілиться нерівномірно. У Волинській, Рівненській та Хмельницькій областях буде лише +13°...+14°, у Львівській та Тернопільській повітря прогріється до +15°...+16°, в Івано-Франківській та Чернівецькій областях очікується до +18°, а на Закарпатті стовпчики термометрів підскочать до +21°. На Львівщині покапають невеликі дощі.

На півночі України сьогодні буде найхолодніше. Тут повітря прогріється лише до +13°, а в Сумській області буде близько +11°. Без опадів, невелика хмарність.

Відео дня

Також суха погода з невеликою хмарністю очікується і на сході України. На Харківщині буде близько +16°, а на решті території стовпчики термометрів піднімуться до приємних +19°.

У центральній частині України також домінуватиме невелика хмарність, місцями - практично безхмарно. Температура тут буде від +14° в Полтаві та Черкасах до +19° в районі Кривого Рогу.

На півдні України сьогодні буде найтепліша і сонячна погода. Протягом дня повітря тут погріється до +18°...+20°. 

6 травня в Україні буде відносно тепло / фото УНІАН

Прикмети погоди 6 травня

6 травня - якщо день сонячний, то зима буде морозна.

Вас також можуть зацікавити новини: