В Україні продовжаться дощі / Фото ua.depositphotos.com

Найближчої суботи, 24 квітня, дощі в Україні продовжаться в центрі та на півночі країни, в тому числі на Полтавщині та Харківщині. У всіх регіонах, крім півдня, де очікується +15°, похолодає до +9°. У неділю дощі перемістяться до західних регіонів і залишаться на Чернігівщині та Сумщині. 

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Читайте такожРятувальники назвали області, які сьогодні вночі накриють заморозки

Відео дня
  • Згідно з прогнозом, в Києві в суботу очікується хмарна погода з проясненнями, можлива злива, температура повітря вночі +1°, вдень +9°. У неділю температура не зміниться, дощі відступлять. 
  • У Львові в суботу вночі +1°, вдень +9°, хмарно з проясненнями. У неділю вночі -2°, вдень +8°, злива.
  • У Луцьку в суботу вночі +1°, вдень +9°, хмарно з проясненнями, злива. У неділю - мінлива хмарність, вночі -1°, вдень +8°.
  • У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря +1°...+9°. У неділю погода не зміниться, але температура вночі становитиме +2°, вдень +10°.
  • У суботу в Одесі очікується хмарна погода з проясненнями, температура вночі +6°, вдень +15°. У неділю буде хмарно, +7°...+12°.
  • У Харкові в суботу - хмарно з проясненнями, злива, температура вночі 0°, вдень +13°. У неділю - без дощів, 0°...+12°.
  • У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, температура вночі +1°, вдень +12°. У неділю погода практично не зміниться, температура становитиме +4°...+12°.
  • У Сімферополі в суботу - хмарно з проясненнями, +3°...+14°. У неділю - хмарно: +1°...+10°.
  • Жителям Маріуполя в суботу обіцяють хмарну з проясненнями погоду, температура вночі +2°, вдень +15°. У неділю - погода без особливих змін. Вночі очікується +3°, вдень +11°.
  • У Краматорську в суботу буде практично безхмарно, температура вночі -1°, вдень +14°. У неділю - хмарно з проясненнями: вночі +4°, вдень +13°.
  • У Сєвєродонецьку завтра практично безхмарно, температура вночі 0°, вдень +14°. У неділю вночі +3°, вдень +13°.
Прогноз погоди в Україні на 24 квітня / фото УНІАН
Прогноз погоди в Україні на 25 квітня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарна з проясненнями погода, температура до +6°. У неділю - невелика хмарність, температура вночі -3°, вдень +6°.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, невеликий дощ, вночі 0°, вдень +11°. У неділю - практично без змін, вночі 0°, вдень до +9°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, температура до +10°. У неділю - похмуро, злива: температура вдень підвищиться до +8°, а вночі впаде до -1°.

У Сваляві завтра похмуро, +9°. У неділю - так само похмуро, невеликий дощ температура повітря -2°...+10°.

У Затоці в суботу - похмуро, вночі +6°, вдень +15°. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура до +13°.

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура до +15°, у неділю погода практично не зміниться, вдень похолодає до +11°, а вночі температура складе +3°.

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: