Найближчими вихідними в Україні очікується зниження температури / фото ua.depositphotos.com

В Україні найближчими вихідними очікуються значне похолодання.

Про це у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко.

За її словами, вже в суботу температура повітря в західних, північних та частині центральних областей буде невисокою, як для кінця травня: +15...+21 градус.

Відео дня

"Східна частина України ще поніжиться завтра серед чудових +24...+28 градусів. У південній частині України, на Полтавщині, Дніпропетровщині, Черкащині очікується +20...+25 градусів", - розказала синоптик.

За її даними, впродовж 29-30 травня в Україні періодично короткочасні прокочуватимуться дощі та грози. "Проте навіть за короткий час подекуди може поналивати ого-го!" - додала вона.

Читайте такожНа вихідних Україну заллють дощі, на заході похолодає до +13° (карта)

"У неділю триватиме зниження температури повітря, яке вже торкнеться 30-го травня й східної частини України", - резюмувала синоптик.

За даними Укргідрометцентру, завтра в Україні очікуються помірні дощі з грозами. У північних, центральних та південних областях місцями значні дощі, вдень подекуди град та шквали 15-20 м/с.

Температура вночі становитиме +12°...+17°, вдень +17°...+22° на сході та південному сході країни - до +28°; у західних областях вночі +6°...+11°, вдень +13°...+18°.

Як повідомляється, 30 та 31 травня в Україні очікуються невеликі та помірні дощі, місцями грози, а також зниження температури на 3-5 градусів. 

Погода у Києві

За словами Наталки Діденко, у столиці 29-30 травня очікується мінлива погода, дощі чергуватимуться із проясненнями. Вихідними похолодає до +16...+17 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: