На вихідних в Україні вигляне сонце і трохи потеплішає / Фото ua.depositphotos.com

У найближчу суботу, 13 березня, дощі перемістяться на схід і північний схід України, в центрі опади торкнуться Черкаси і Кропивницький. У неділю потеплішає на пару градусів і вигляне сонце. Практично по всій Україні буде сухо.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Читайте такожСиноптик назвала дату, коли в Україні почнеться справжня весна

Відео дня
  • Згідно з прогнозом, в Києві в суботу очікується мінлива хмарність, температура повітря вночі -3°, вдень +4°. У неділю погода не зміниться, але вдень трохи потеплішає, температура: +1°...+6°.
  • У Львові в суботу вночі -7°, вдень +4°, хмарно з проясненнями, дощ. У неділю вночі -4°, вдень +5°, мінлива хмарність.
  • У Луцьку в суботу вночі -4°, вдень +4°, мінлива хмарність. У неділю - погода практично без змін, вночі -3°, вдень +4°.
  • У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями, температура повітря -4°...+4°. У неділю також буде мінлива хмарність, температура вночі -3°, вдень +5°.
  • У суботу в Одесі очікується хмарна погода з проясненнями, температура вночі -1°, вдень +7°. У неділю очікується +1°...+ 6°, так само хмарно з проясненнями.
  • У Харкові в суботу - дощ, температура вночі -2°, вдень +4°. У неділю мінлива хмарність, -3°...+5°.
  • У Дніпрі в суботу - хмарно з проясненнями, злива, температура вночі -3°, вдень +6°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура становитиме -2°...+6°.
  • У Сімферополі в суботу - мінлива хмарність, -3°...+6°. У неділю -2°...+5°, мінлива хмарність.
  • Жителям Маріуполя в суботу обіцяють невелику хмарність, злива, температура вночі -1°, вдень +8°. У неділю - хмарно з проясненнями, невеликий дощ. Вночі очікується -4°, вдень +6°.
  • У Краматорську в суботу буде хмарно, очікується невеликий дощ, температура вночі -3°, вдень +4°. У неділю вночі -4°, вдень +6°, практично безхмарно.
  • У Сєвєродонецьку завтра похмуро, температура вночі -3°, вдень +5°. У неділю -4°...+6°, практично безхмарно.
Прогноз погоди в Україні на суботу, 20 березня / фото УНІАН
Прогноз погоди в Україні на неділю, 21 березня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде практично безхмарно, температура до -2°. У неділю очікується ясна погода, температура вночі -13°, вдень 0°.

У Моршині на Львівщині в суботу буде невелика хмарність, вночі -8°, вдень +4°. У неділю - ясно і безхмарно, вночі -2°, вдень до +8°.

У Трускавці в суботу буде невелика хмарність, температура до +5°. У неділю температура вдень підвищиться до -2°, а вночі впаде до +8°, ясно і безхмарно.

У Сваляві завтра невелика хмарність, +5°. У неділю - ясно, температура повітря -3°...+6°.

У Затоці в суботу - невелика хмарність, вночі -1°, вдень +8°. У неділю - ясно. Температура до +6°.

У Бердянську в суботу буде невелика хмарність, температура до +8°, в неділю - хмарно з проясненнями, вночі -4°, а вдень очікується +8°. 

Вас також можуть зацікавити інші новини погоди: