На вихідних в Україні потеплішає, а потім похолодає / Фото ua.depositphotos.com

Найближчими вихідними в Україну увірветься потепління. Так, в суботу, 25 грудня, практично по всій країні очікується плюсова температура. Однак потепління буде короткочасним. Вже в неділю, 26 грудня, стовпчики термометрів знову поповзуть вниз і повернуться нічні морози до -10°...-13°.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі -9°, вдень +3°, мокрий сніг. У неділю вночі очікується -10°, а вдень - до -3°, ясно і безхмарно.

Відео дня

У Львові в суботу вночі -8°, вдень 0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю вночі -9°, вдень -2°, ясно і безхмарно.

У Луцьку в суботу вночі -9°, вдень -1°, невелика хмарність. У неділю - ясно і безхмарно, вночі -10°, вдень -2°.

У Вінниці в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура повітря -7°...+3°. У неділю температура буде -11°...-3°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі -1°, вдень +9°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, -3°...+1°, мокрий сніг.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме -7°, вдень +3°, похмуро, мокрий сніг. У неділю стовпчики термометрів покажуть -12°...-4°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі -4°, вдень +2°, невеликий дощ. У неділю температура становитиме -13°...-3°, похмуро, сніг.

У Сімферополі в суботу - хмарно з проясненнями, +5°...+7°. У неділю - похмуро, +2°...+8°, невеликий дощ.

Жителів Маріуполя в суботу чекає похмура погода, температура вночі -1°, вдень +4°. У неділю вночі очікується -8°, вдень +1°, похмуро, дощ зі снігом.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ. Температура вночі -4°, вдень +4°. У неділю буде похмуро, вночі -17°, вдень -1°, сніг.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, температура вночі -3°, вдень +4°, невеликий дощ. У неділю - похмуро, сніг, температура становитиме -14°, вдень -2°.

Погода в Україні 25 грудня / фото УНІАН
Погода в Україні 26 грудня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, сніг, температура вночі -8°, вдень до +3°. У неділю вночі температура становитиме -7°, вдень стовпчики термометрів покажуть -5°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, невеликий сніг, вночі -5°, вдень + 2°. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура складе -7°...-2°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, сильний снігопад, температура до +2°. У неділю - хмарно з проясненнями, температура -6°...-4°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, злива, до +1°. У неділю - хмарно з проясненнями, -11°...-2°.

У Затоці в суботу - невелика хмарність, вночі -1°, вдень +9°. У неділю - похмуро, сильний сніг з дощем, температура -2°...+1°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, температура до +5°. У неділю - похмуро, сильний сніг з дощем, температура -7°...0°.

Вас також можуть зацікавити новини: