На вихідних в Україні буде помірна прохолода / Фото ua.depositphotos.com

Найближчі вихідні в Україні будуть прохолодними. По всій країні температура не підніметься вище +15°...+17°. При цьому в деяких областях вірогідні невеликі дощі.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +8°, вдень +15°. У неділю вночі очікується +8°, а вдень - до +15°, невелика хмарність, легкий дощик.

Відео дня

У Львові в суботу вночі +6°, вдень +15°, хмарно з проясненнями. У неділю вночі +7°, вдень +16°, невелика хмарність.

У Луцьку в суботу вночі + 6°, вдень + 14°, невелика хмарність. У неділю - хмарно проясненнями, вночі +6°, вдень +16°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +2°...+14°. У неділю температура буде +6°...+16°, невелика хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +8°, вдень +17°. У неділю - невелика хмарність, +9°...+16°.

У Харкові в суботу температура вночі становитиме +3°, вдень +15°, невелика хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть +2°...+14°, хмарно з проясненнями.

У Дніпрі в суботу - невелика хмарність, температура вночі +8°, вдень +16°. У неділю температура становитиме +7°...+14°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, +6°...+16°. У неділю - невелика хмарність, +5°...+14°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує невелика хмарність, температура вночі +10°, вдень +19°. У неділю вночі очікується +8°, вдень +18°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі +8°, вдень +11°. У неділю буде невелика хмарність, вночі +4°, вдень +15°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +8°, вдень +12°. У неділю - невелика хмарність, температура становитиме +4°, вдень +15°.

Погода в Україні 30 Квітня / фото УНІАН
Погода в Україні 1 травня / фото УНІАН

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ, температура вночі +3°, вдень до +11°. У неділю вночі температура становитиме +3°, вдень стовпчики термометрів покажуть +13°, невелика хмарність, легкий дощик.

У Моршині на Львівщині в суботу буде хмарно з проясненнями, вночі +5°, вдень +15°. У неділю - невелика хмарність, легкий дощ. Температура становитиме +7°...+17°.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +14°. У неділю - хмарно з проясненнями, невеликий дощ, температура +7°...+16°.

У Сваляві завтра очікується хмарна погода з проясненнями, до +16°. У неділю - хмарно з проясненнями, +4°...+17°.

У Затоці в суботу - невелика хмарність, вночі +9°, вдень +17°. У неділю - практично безхмарно, температура +8°...+16°.

У Бердянську в суботу буде невелика хмарність, температура до +20°. У неділю - практично безхмарно, температура +7°...+19°.

Вас також можуть зацікавити новини: