На початку квітня в Україні стане прохолодніше / фото УНІАН

Найближчими днями в Україні буде дуже й дуже тепло. Очікується, що температура подекуди підвищуватиметься до комфортних +25 градусів. Проте, це потепління буде короткочасним - вже наступного тижня температура знизиться. Про це на своїй сторінці у Facebook розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

"30-31 березня буде ніби квітень!" - прогнозує вона. За даними синоптика, в суботу та неділю скрізь очікується сонячна погода та +20...+25 градусів. Тільки в суботу на сході буде трохи свіжіше, 15...+18 градусів.

У Києві 30-31 березня також світитиме сонце, а повітря прогріється до розкішних +20...+22 градусів.

Відео дня

"Перше похолодання: у вівторок у західних областях, у середу, 3-го квітня, у більшості областей України", - повідомила експерт з погоди.

Потепління в Україні - прогноз на 30 та 31 березня

В останні вихідні березня погода в Україні визначатиме тепле повітря балканського походження. Опадів ані 30, ані 31 березня не очікується, але місцями вночі та вранці спостерігатимуться тумани.

Водночас, за даними синоптика Ігоря Кібальчича, майже літні показники температури очікуються в більшості областей, а на заході країни та у Криму місцями стовпчики термометрів підвищаться до +25° та навіть вище. Лише на узбережжі Чорного моря буде свіжіше.

Вас також можуть зацікавити новини: