Сьогодні в Україні буде слизько / фото ua.depositphotos.com

До України сьогодні, 17 січня, прийшло короткочасне похолодання, яке супроводжуватиметься рвучким вітром та ожеледицею на дорогах. Про це попередила синоптик Наталка Діденко.

За її даними, сьогодні вдень очікується -3...-8 градусів, й лише у південній частині буде тепліше, 0...+4 градуси.

"Оскільки сильніше підмерзне, то й посилиться ожеледиця - дуже обережно та особливу увагу взуттю!" - попередила синоптик.

Відео дня

Також вона повідомила, що у західних областях очікуються сильні пориви південного та південно-східного вітру. На півночі України вітер буде рвучким, але загалом - помірний.

"У середу в Україні переважатиме підвищений атмосферний тиск, тому істотні опади малоймовірні. І лише в західних областях місцями можливий незначний сніг", - розказала Наталка Діденко.

Погода у Києві

У Києві 17 січня, за словами Наталки Діденко, також очікується похолодання. Сьогодні у столиці очікується до -3...-6 градусів. На дорогах стане слизькіше. Без опадів, але з поривчастим вітром.

Коли в Україну повернеться справжня зима?

Найближчими днями в Україні очікується коливання температури. "А 20 числа повернеться справжня зима: температура і вночі до -8, а вдень -2, в південних і східних областях — від -3 до +3", - прогнозує синоптик. Укргідрометцентру Наталія Птуха.

За її словами, на початку наступного тижня в Україні пануватиме антициклон, тому опадів поменшає, але температура переважатиме "мінусова".

Вас також можуть зацікавити новини: