З 6 березня в Україні стане холодніше / фото Alicja / Pixabay

В Україні очікується доволі відчутне та тривале похолодання. Про це свідчить прогноз відомого синоптика Наталки Діденко.

"З 6-го березня в Україні очікується похолодання - вдень не вище +1...+6 градусів, лише тепліше буде в південній частині та на Закарпатті. У нічні години - невеликий мороз", - повідомила вона.

За даними синоптика, також 6 березня в західних областях подекуди пройде мокрий сніг. У Києві, за даними Наталки Діденко також 6 березня різко похолоднішає.

Відео дня

"Не застудіться, одягайтеся тепліше", - порадила вона.

За даними синоптика, потепління прийде не скоро. "Але все ж ще раз попереджаю - тиждень буде холодним, із свіжим повітрям і веселим березневим сонечком", - резюмувала синоптик.

Похолодання в Україні - прогноз

Про похолодання в Україні попереджає й синоптик Ігор Кібальчич. За його даними, у другій половині тижня відбудеться зниження температури на 6-10 градусів по всій країні, адже до нас прийде холодне повітря з півночі Європи.

"На півночі Лівобережжя вночі морози часом зміцніють до -5...-10 °С, а вдень температурне тло очікується близьким до 0 °С", - прогнозує Кібальчич.

За даним и синоптика, також не виключені місцями опади у вигляді мокрого снігу. Найбільш тепла погода спостерігатиметься лише на Одещині та у Закарпатській області.

Вас також можуть зацікавити новини: