Наприкінці тижня погода у Києві зміниться / фото УНІАН

На цьому тижні погоду в Україні і, зокрема, по Київщині визначатимуть відносно теплі та вологі повітряні маси з Атлантики. Але наприкінці тижня ситуація зміниться - температура у столиці почне знижуватись. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

За їх даними, найближчими днями у Києві переважатимуть плюсові значення температури. Часом пройдуть невеликі дощі, проте і на короткотривалі сонячні прояснення можна розраховувати.

"Лише наприкінці тижня із надходженням атмосферних фронтів із заходу побільшає опадів та дещо знизиться температура", - прогнозують фахівці.

Відео дня

Зокрема, очікується, що 21 грудня вдень та вночі у столиці буде лише +2°. У наступні дні температура вдень не підійматиметься вище +4°, а вночі стовпчики термометрів показуватимуть +1°.

Наприкінці тижня у Києві похолоднішає / фото Укргідрометцентр

Укргідрометцентр попереджає про нетипову погоду: до чого готуватись

За даними синоптиків, найближчими днями в Україні спостерігатиметься нетипова груднева погода. Спостерігатимуться процеси із заходу, що призведе до зменшення опадів, а найголовніше, що переважатимуть плюсові значення температури й доволі тепла погода як для грудня. Прогнозується що подекуди температура підвищуватиметься до +10 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: