У Києві за кілька днів похолоднішає / фото УНІАН

У Києві вже на цьому тижні очікується зміна погоди. Синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха прогнозує похолодання до морозів. Про це вона розказала у коментарі NV.

Так, за її прогнозом, сьогодні на Київщині пройде невеликий дощ. Температура вдень становитиме +7…+9.

14 лютого також очікується невеликий дощ, вдень та вночі вже буде +3…+5.

Відео дня

"А 15 лютого в регіоні очікується невеликий дощ з мокрим снігом, або навіть мокрий сніг, адже з 15-го числа - зниження температури, впродовж доби близько нуля градусів, вітер 7−12 м/с", - повідомила синоптик.

І якщо 16 лютого, за її словами, в регіоні ще сніжитиме, то 17 вже буде без істотних опадів. Температура вночі 16 лютого становитиме -3…-5, 17 лютого -5…-7, а вдень буде -1...-3.

Як повідомляється, після вихідних в Україні очікується деяке послаблення морозів, температура знову може підвищитись до "плюсів" або нуля градусів. Втім такого тепла, яке спостерігається на початку поточного тижня, найближчим часом не буде.

Погода у Києві - прогноз Укргідрометцентру

За даними синоптиків, до Києва повертаються морози. Температура у столиці знижуватиметься поступово. Зокрема, 15 лютого у Києві впродовж доби буде 0° а вже 16 числа вдень очікується -2°, а вночі температура знизиться до -4°.

Вас також можуть зацікавити новини: