Завтра в Україні потеплішає до +28° / фото ua.depositphotos.com

Синоптики прогнозують, що у четвер, 27 травня, в Україні буде найтепліший день тижня, а на вихідних трохи похолодає.

Про це повідомляється на сторінці Українського гідрометеорологічного центру у соціальній мережі Facebook.

«Атмосферний фронт циклону Nathan (центр якого зараз розташовується над півднем Скандинавії), завтра пролягатиме через деякі області України. Відповідно, в зоні фронту, погода буде нестійкою – з короткочасними дощами та грозами. Щодо температури – то завтрашній день обіцяє бути найтеплішим з найближчої синоптичної перспективи; на вихідних знову трохи похолоднішає», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

За прогнозами, завтра, 27 травня, у північних, Черкаській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській та Чернівецькій областях короткочасні дощі, грози. На решті території без опадів.

Читайте такожГроза, град та шквали: рятувальники назвали області України, на які суне негода

Вітер переважно південний, 5-10 м/с.

Температура вночі 10-15°, у західних областях 6-11°, вдень у західних, північних та Вінницькій областях 20-25°, на решті території 23-28°; в Карпатах вночі 2-7° тепла, вдень 10-15°.

Погода на вихідних

За даними синоптика Наталки Діденко, у суботу, 29 травня, в Україні очікуються дощі й навіть зливи. Хіба що уникнуть опадів Волинь та Рівненщина.

У неділю, 30 травня, на північну та південну частини України чекатиме сонце - без істотних опадів. У центрі, на сході та в більшості західних областей (крім Волині та Рівненщини) пройдуть грозові дощі.