Найближчими днями в Україні переважатиме суха та тепла осіння погода / фото GAIMARD / Pixabay

Атмосферний фронт, який напередодні приніс до України опади та похолодання, вже відступатиме у східному напрямку. Натомість на територію нашої країни поширюватиме свій вплив антициклон. Тому найближчими днями переважатиме погода без опадів, атмосферний тиск зростатиме, а температура дещо підвищиться. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, у найближчі три доби переважатиме погода без опадів, лише у неділю та понеділок в Карпатах місцями пройдуть короткочасні дощі з грозами.

Сьогодні, 16 вересня, очікується перехідний день - буде більше хмарності й дещо вітряно, кажуть в Укргідрометцентрі. Надалі його швидкість зменшиться.

Відео дня

У західних та північних областях вночі та вранці місцями очікується туман.

Температура вночі очікується на рівні 7-12°. На Закарпатті та півдні країни, а також 18 вересня в західних областях повітря вночі прогріватиметься до 13-18°.

Сьогодні вдень прогнозується 19-24°. На півдні України, а також 17-18 вересня в більшості областей температура підійматиметься вже до 22-27°.

Зміна погоди в Україні

Про зміну погоди в Україні внаслідок надходження нового антициклону повідомляє й синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозом, на вихідних в Україні очікується суха погода, температура підвищиться до +20...+25 градусів, а на південному заході повітря прогріється до майже літніх +28 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: